mundus TRAVELS tūrisma operators TATO-2011-29

Mundus Travels
VĪZU CENTRS


Site search by Findberry

Vīzas, ielūgumi, konsulārā informācija, vīzu dokumentācijas sagatavošana un uzraudzība, vīzu gatavošana vēstniecībās Latvijā un ārpus Latvijas.

Kas ietilpst vīzas cenā?

Vīzas cena, kura norādīta tālāk, ir galīga. Tas ir vienīgais maksājums par vīzu. Maksā ietilpst visi vajadzīgie pakalpojumi, konsulārās nodevas un citas maksas, līdz pat pārskaitījuma izdevumiem vēstniecībai un kurjerpastam, kad tāds ir vajadzīgs. Jūs atnesat katras vīzas lappusē norādītos pieteikuma dokumentus, parakstāt anketas, kad nepieciešams, un noteiktā laikā saņemsiet pasi ar vīzu.

Vai vīzas saņemšana ir garantēta? Nē, nekur pasaulē vēstniecības negarantē vīzas saņemšanu. Starptautiski akceptētā likumdošana visām vēstniecībām paredz tiesības bez jebkāda skaidrojuma atteikt vīzas vai izmainīt to ilgumu un veidu. Vīzu maksa pie tam atteikuma gadījumā netiek atgrieztas prasītājam. Savukārt mūsu zināšanas un pieredze ļauj jūsu dokumentus sagatavot pēc iespējas atbilstoši rakstītām un nerakstītām pārstāvniecību prasībām, tā maksimāli samazinot atteikuma risku.


Krievijas vīzas, Krievijas ielūgumi   Krievijas Federācijas vīzas

Rossijskaja Federacija | Российская Федерация | Russian Visas and Consular Information
Dokumenti Krievijas vīzas sagatavošanai

Visām vīzām vajadzīgi:

  • Pase ar trim tukšām lappusēm, kas derīga 6 mēnešus pēc atgriešanās datuma
  • Viena fotogrāfija (krāsaina uz balta fona 3,5 x 4,5 cm, fotografēta 1 mēnesi pirms vīzas noformēšanas)
  • Apdrošināšana Krievijas ceļojuma periodam, izrakstām polisi uz vietas uz mazāko atļauto laika periodu par izdevīgām cenām!
  • Aizpildīta anketa (to saņemsiet un aizpildīsiet uz vietas birojā), kurā būs jānorāda arī adrese un darba vieta
  • Kvalitatīva pases kopija ielūguma noformēšanai, to varam izgatavot birojā
  • Tranzītvīzas noformēšanai nepieciešama galamērķa valsts vīza (ja vīza ir nepieciešama) un braukšanas biļešu kopijas no ceļojuma sākumpunkta pilsētas līdz galamērķa pilsētai

Uzmanību! Vēstniecība ir atjaunojusi prasības fotogrāfijām!

Fotogrāfijai ir jābūt 4,5 x 3,5 cm izmēŗā, krāsainai uz balta fona. Sejas attēlam jābūt labi saskatām - attālumam starp acu zīlītēm jābūt 6 mm, attālumam no acu viduslīnijas līdz pazodes līnijai (galējam punktam) jābūt 15 mm, attālumam no galvas līdz fotogrāfijas augšējai līnijai jābūt 6 mm. Pieļaujama 2 mm nobīde. Persona fotogrāfijā nedrīkst būt virsdrēbēs.

Ko nozīmē darba diena? Kad vīza būs gatava?

Ievērojiet, par vienu izgatavošanas dienu vēstniecība uzskata tikai darba dienu, nevis brīvdienas vai Krievijas un Latvijas svētku dienas! Jūsu pasi jāiesniedz mums līdz vakaram (vēlākais, līdz 17:30). Ar nākamo dienu tiek skaitītas darba dienas vīzas sagatavošanai. Pase ar vīzu tiek saņemta atpakaļ ap 18:00 pēdējās darba dienas vakarā. Mēs jūs informējam, tiklīdz vīza tiek saņemta.

Ja Krievijas vīzas pasūtījums ir grupai - vairāk kā 4 cilvēkiem, piedāvājam cenu atlaides. Vaicājiet mums!

Cik ilgi pirms ceļojuma varu pieprasīt vīzu?

Krievijas tūrisma vīzas ir iespējams pasūtīt ne agrāk ka 60 dienas pirms plānotās iebraukšanas valstī.


Krievijas vīzas maksas tiek noteiktas, izmantojot ASV dolāru / rubļu atbilstošās dienas kursu. Tādēļ tās var nedaudz mainīties, salīdzinot ar tabulā norādītajām.

Lūdzu pārvaicājiet mums Krievijas vīzas precīzo dienas cenu.

Krievijas vēstniecība bieži izmaina arī atsevišķus maksājumus un vīzu izsniegšanas nosacījumus. Vaicājiet mums!

Cik ātri var saņemt Krievijas vīzu?
  • Četru vai deviņu darba dienu laikā.
  • Jauna iespēja - Krievijas vīza divās dienās (''vienas dienas vīza''). Vaicājiet mums par to!

Cik maksā Krievijas vīza?

Vīzas veids
9 darba dienās
4 darba dienās
Tūrisma vīza, līdz 30 dienām / vienreizēja
82 EUR
123 EUR
Tūrisms bērniem un pensionāriem, līdz 30 dienām / vienreizēja
79 EUR
120 EUR
Komercvīza daudzkārtēja uz 24 mēnešiem
240 EUR
jautājiet!
Komercvīza daudzkārtēja uz 12 mēnešiem
98 EUR
-
Komercvīza divkārtēja līdz 90 dienām
96 EUR
144 EUR
Komercvīza vienreizēja līdz 90 dienām
94 EUR
139 EUR
Tranzīts (vienreizēja - divreizēja)
82 EUR
123 EUR

Komercvīza un gada vīza ir pieejama bez papildu dokumentiem, ja iepriekšējā Krievijas vīza - gada vai tūrisma vīza - ir beigusies ne vairāk kā vienu gadu iepriekš un tajā ir zīmogs, kas apliecina, ka esiet šķērsojusi robežu.

Ja iepriekšējā vīza ir beigusies agrāk vai tādas nav bijis, tad gada vīzai un vairākkārtējai komercvīzai vajag Krievijas puses ielūgumu.

Piedāvājam nokārtot ielūgumu ~ 16 dienu laikā (pasi nav jāiesniedz), pēc tam parastajā laika periodā saņemot Krievijas vīzu (pasi šai periodā jāiesniedz).

Ielūguma cenu jautājiet mums!

Uz vienu mēnesi netiek izsniegta daudzkārtēja vīza.

Ja ir plānotas vairākas iebraukšanas Krievijā, tādā gadījumā nepieciešama gada vīza ar neierobežotu iebraukšanu.

Daudzkārtēju komercvīzu uz 24 mēnešiem iespējams noformēt tikai tad, ja pirms tam ir bijušas noformētas divas daudzkārtējās komercvīzas uz 12 mēnešiem ar starplaiku, kas nav ilgāks par 1 mēnesi, papildus nepieciešama noteiktas formas izziņa no darba vietas (paraugu nosūtām).


Uz augšu

Ķīnas vīza, Hongkongas vīza Ķīnas Tautas republikas vīzu informācija

Chinese visa information, Hong Kong visa, Hong Kong SAR visa

Ķīnas Tautas republikas vīza ir vajadzīga pilsoņiem un Latvijas nepilsoņiem.

Hongkongas vīza ir vajadzīga Latvijas nepilsoņiem.

Dokumenti Ķīnas un Hongkongas vīzas sagatavošanai, kurus iesniedzat Mundus birojā
  • Pase ar trim brīvām lappusēm un 6 mēnešu derīguma termiņu pēc ceļojuma beigām
  • Ceļojuma apdrošināšana (varam sagatavot birojā)
  • Viesnīcas rezervācijas izdruka (varam rezervēt birojā)
  • Aviobiļešu rezervācijas izdruka (varam rezervēt birojā)
  • Viena fotogrāfija 3x4 cm
  • Vairākkārtējas iebraukšanas vīzai pierādījums par izbraukšanu starplaikā
    • Viesnīcas rezervācija kaimiņvalstī
    • Lidojuma rezervācija uz kaimiņvalsti (ja piemērojama)
    • Atceļa un nākamā ceļojuma lidojuma rezervācija (ja piemērojama)
  • Biznesa vīzai - noteikta veida vēstule no partnera (norādot vīzas veidu)
  • Citu valstu pilsoņiem - nepieciešama vīza vai uzturēšanās atļauja Latvijā
  • Ja pietrūkst kādas rezervācijas, vaicājiet mums!
Dokumenti Ķīnas un Hongkongas vīzas sagatavošanai, kurus aizpildāt uz vietas birojā
  • Virzienam atbilstoša ektroniskā anketa (varat aizpildīt anketas izdruku, kuru saņemsiet birojā, mēs ievadīsim datus Jūsu vietā). Sagatavošana aizņems ap 30 min. Būs vajadzīga detalizēta informācija par ģimenes locekļiem, vaicājiet mums!

Nota Bene! Plānojot savu ceļojumu, uzturēšanās ilgumu Hongkongā un Ķīnā, ieteicam konsultēties ar mums pirms aviobiļešu iegādes, lai izvairītos no iespējamiem sarežģījumiem.

Vīzu ar daudzkārtēju iebraukšanu iespējams saņemt tikai, ja iepriekš ir bijusi Ķīnas vīza (nepieciešams uzrādīt iepriekšējo vīzu vai tās kopiju). Ja piesakāties pirmo reizi Ķīnas vīzai, iespējams saņemt tikai vīzu ar vienkārtēju vai divkārtēju iebraukšanu.

Vai viesnīcas rezervācijas vietā var būt ielūgums no drauga vai ģimenes locekļa, kurš mācās, strādā vai dzīvo Ķīnā (Honkongā)?

Ne vienmēr. Der tikai ielūgums no Ķīnas (attiecīgi - Honkongas) pilsoņa, vai ielūgums no ārzemnieka, kurš Ķīnā uzturas ar uzturēšanās atļauju. Uzturēšanās Ķīnā ar cita veida dokumentiem (kā mācību vīza) netiek ņemta vērā. Neskaidrību gadījumos vaicājiet mums.

Cik ilgi pirms ceļojuma varu pieprasīt vīzu?

Jautājums attiecas uz vīzas derīguma termiņu. Tūrisma vīzu teorētiski var izsniegt ar 3 mēnešu, 6 mēnešu vai gada termiņu, taču pēdējā laika praksē jābūt ļoti stingram pamatojumam, lai saņemtu vīzu ar termiņu virs trim mēnešiem. Tūrista vēlēšanās vien nav pietiekama. Tāpēc iesakām pieprasīt vīzu mēnesi vai divus pirms plānotās iebraukšanas valstī.

Vai Ķīnā ir atceltas tranzīta vīzas?

Tranzīta vīzas pastāv. Izņēmums ir Pekinas (Beijing International) un Šanhajas (Shanghai Pudong, Hongqiao airport) lidostas. Ja tranzīta uzturēšanās laiks nepārsniedz kopā 72 stundas, Latvijas pilsoņiem nevajag tranzīta vīzu, un viņi var uzturēties Pekinā vai Šanhajā.

Cik ātri var saņemt Ķīnas vīzu?
Un cik ātri var saņemt Hongkongas vīzu?

Abas var saņemt uz nākamo vēstniecības darba dienu, uz otro vai trešo darba dienu. Jo ātrāk vīza vajadzīga, jo augstāka tās cena. Praktiski tas nozīmē trešo, piekto vai septīto dienu kopš iesniegšanas.

Vēstniecībā iesniedzam dokumentus pirmdienā, trešdienā un piektdienā. Tātad, ja dokumenti ir sagatavoti pirmdienas rītā, varat vīzu saņemt jau trešdienā, tad piektdienā vai nākamajā pirmdienā. Vēstniecība nestrādā Latvijas un ĶTR svētku laikā.

Cik maksā Ķīnas vīza?

• Cena pilsonim

• Cena ārvalstniekam un Latvijas nepilsonim

Vīzas veids 7 dienās 5 dienās 3 dienās

Tūrisma vīza, vienkārtēja iebraukšana 3 mēnešu laikā

89 EUR

60 EUR

112 EUR

84 EUR

128 EUR

99 EUR

Tūrisma vīza, divkārtēja iebraukšana 3 mēnešu laikā

89 EUR

74 EUR

112 EUR

98 EUR

128 EUR

114 EUR

Biznesa vīza, vienkārtēja vai divkārtēja iebraukšana

89 EUR

89 EUR

112 EUR

112 EUR

128 EUR

128 EUR

Biznesa vīza, daudzkārtēja iebraukšana 6 mēnešu vai 1 gada laikā

92 EUR

126 EUR

115 EUR

151 EUR

131 EUR

165 EUR

Grupas vīza

Vaicājiet

Cik maksā Hongkongas vīza?

Hongkongas vīza vajadzīga ārvalstniekam un Latvijas nepilsonim.

Vīzas veids 7 dienās 5 dienās 3 dienās
Tūrisma vīza, vienkārtēja iebraukšana, ierobežots uzturēšanās laiks
55 EUR
81 EUR
104 EUR
Tūrisma vīza, divkārtēja iebraukšana trīs mēnešu laikā, ierobežots uzturēšanās laiks
55 EUR
81 EUR
104 EUR
Biznesa vīza, vienkārtēja vai divkārtēja iebraukšana
55 EUR
81 EUR
104 EUR
Ja ceļošu gan pa Ķīnu, gan uz Hongkongu, vai vajag divas vīzas?

Jums vajag abas divas vīzas, ja esat Latvijas nepilsonis, un Ķīnas vīzu ceļojuma Ķīnas posmam, ja esat pilsonis.


Uz augšu

Eksotisku valstu vīzas, ielūgumi   Less-visited countries visa information

Āfrikas valstu vīzas, Kubas vīza, Senegālas vīza, Nigērijas vīza, Togo vīza

 

Dokumenti Kubas vīzas sagatavošanai
  • Pases kopija
  • Pase
  • Apdrošināšana ceļojuma periodam (izrakstām polisi uz vietas par izdevīgām cenām!)
  • Aviobiļetes rezervācijas apstiprinājums (varam rezervēt birojā)
  • Viesnīcas rezervācijas apstiprinājums (varam rezervēt birojā)
Dokumenti Togo vīzas sagatavošanai
  • Derīga pase
  • Aizpildīta pieteikuma anketa
  • 2 pases formāta fotokartiņas
  • Viesnīcas rezervācijas izdruka (varam rezervēt birojā)
  • Aviobiļešu rezervācijas apstiprinājums (varam rezervēt birojā)
Dokumenti Senegālas vīzas sagatavošanai
  • Derīga pase, divas brīvas lappuses
  • Viena pases kopija labā kvalitātē (iespējams izgatavot uz vietas birojā)
  • 2 aizpildītas pieteikuma anketas (iespējams aizpildīt uz vietas birojā)
  • Aviobiļešu rezervācijas apstiprinājums (varam rezervēt birojā)
  • 2 pases formāta fotokartiņas
  • Viesnīcas rezervācijas izdruka (varam rezervēt birojā)

Vispirms iesniedziet mums visus minētos dokumentus, izņemot pasi.

Kad 2-3 nedēļu laikā saņemam apstiprinājumu, ka vīza tiks izsniegta, tad iesniedziet pasi pārsūtīšanai uz vēstniecību. Pases un vīzas iesniegšana un saņemšana notiek Mundus birojā.

Prognozējamais vīzas sagatavošanas laiks - viens mēnesis, maksimālais laiks - divi mēneši.

Cik maksā Kubas vīza?

Vīzas veids
1 darba diena
Tūrisms vīza ar vienreizēju iebraukšanu (pilsoņiem)
79 EUR

Pasūtot viesnīcu, lidojumu vai ceļojuma paketi uz Kubu pie mums, vīza bez maksas

Cik maksā Senegālas vīza?

Vīzas veids
līdz 2 mēnešiem
Tūrisma vīza
178 EUR

Cik maksā Togo vīza?

Vīzas veids
8 darba dienas
Tūrisma vīza (līdz 30 dienām)
59 EUR
Vīza (no 30 līdz 90 dienām)
79 EUR

Uz augšu

Baltkrievijas vīza, baltkrievu ielūgumi Baltkrievijas republikas vīzu informācija

Baltkrievijas Republikas vīzas
Dokumenti Baltkrievijas vīzas sagatavošanai, kurus iesniedzat Mundus birojā

Visām vīzām vajadzīgi:

  • Pase ar vismaz divām tukšām lappusēm, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās
  • 1 fotokartiņa (3.5 x 4.5 cm), uz balta fona, seja redzama 80% no foto
  • Apdrošināšana Baltkrievijas ceļojuma periodam, izrakstām polisi uz vietas uz mazāko atļauto laika periodu par izdevīgām cenām!
  • Komercvīzai - vajadzīgs ielūgums no Baltkrievijas Republikas organizācijas vai uzņēmuma (ielūgumā jānorāda uzņēmuma adrese, tālrunis, kontaktpersonas vārds, uzvārds, uzņēmuma darbības sfēra, brauciena mērķis) un izziņa no darba vietas (jānorāda braucēja vārds, uzvārds, amats, brauciena mērķis un ilgums, sadarbības līguma numurs)
  • Viesošanās vīzai - vajadzīga uzturēšanās adrese un uzaicinātāja vārds, uzvārds, kontakttālrunis Baltkrievijā vai viesnīcas rezervācijas apstiprinājums / vaučeris Baltkrievijā (tieši no viesnīcas, nevis no rezervēšanas sistēmām), bērniem līdz 18 gadiem nepieciešama dzimšanas apliecības kopija
  • Divkārtējas tranzīta vīzas sagatavošanai Latvijas nepilsonim vai personai, kurai nav galamērķa vīzas, nepieciešama galamērķa biļešu kopija (apstiprinājums, uz kurieni dodaties), viesnīcas rezervācijas apstiprinājums (tieši no viesnīcas, nevis no rezervēšanas sistēmām), adrese Krievijā, uz kurieni dodaties, un kontaktpersonas / uzaicinātāja vārds, uzvārds un radniecība, vai, ja caur Baltkrieviju dodaties ar savu auto, Zaļās kartes kopija.

Uzmanību!

Tranzīta vīza tiek gatavota ar uzturēšanās laiku Baltkrievijā līdz 48 stundām.

Ielūguma sagatavošana aizņem ~ 5 - 6 darba dienas (neskaitot vīzas noformēšanu).

Dokumenti Baltkrievijas vīzas sagatavošanai, kurus aizpildāt uz vietas mūsu birojā
    • Anketa (to saņemsiet no mums un aizpildīsiet birojā), tajā jānorāda adrese un darba vieta

 

Cik maksā Baltkrievijas vīza?

Vīzas veids
6 darba dienas
3 darba dienas
Viesošanās (līdz 30 dienām) vienreizēja
46 EUR
76 EUR
Viesošanās (līdz 30 dienām) divreizēja
62 EUR
105 EUR
Viesošanās bērniem (līdz 6 g.)
15 EUR
25 EUR
Daudzkārtēja komercvīza līdz 90 dienām ar savu ielūgumu
95 EUR
160 EUR
Daudzkārtēja komercvīza līdz 90 dienām ar mūsu sagatavotu ielūgumu
140 EUR
200 EUR
Daudzkārtēja komercvīza līdz gadam / ar saviem dokumentiem
205 EUR / 100 EUR
270 EUR / 165 EUR
Vienreizējs tranzīts
32 EUR
47 EUR
Divkārtējs tranzīts
37 EUR
57 EUR
Daudzkārtējs tranzīts
65 EUR
105 EUR
Tranzīts bērniem līdz 6 g. (1-2 reizes)
15 EUR
25 EUR
Tranzīts bērniem līdz 6 g. (daudzkārtējs)
15 EUR
25 EUR

 


Uz augšu

Azerbaidžānas vīza, Azerbaidžānas ielūgumi Azerbaidžānas republikas vīzu informācija

Azerbaidžānas vīza
Dokumenti Azerbaidžānas vīzas sagatavošanai, kurus iesniedzat Mundus birojā

Visām vīzām vajadzīgi:

  • Pase ar trim tukšām lappusēm
  • 1 fotokartiņa (3.5 x 4.5 cm), uz balta fona, seja redzama 80% no foto
  • Apdrošināšana Azerbaidžānas ceļojuma periodam, izrakstām polisi uz vietas uz mazāko atļauto laika periodu par izdevīgām cenām!
Dokumenti Azerbaidžānas vīzas sagatavošanai, kurus aizpildāt uz vietas mūsu birojā
    • Anketa (to saņemsiet no mums un aizpildīsiet birojā), tajā jānorāda adrese un darba vieta

 

Cik maksā Azerbaidžānas vīza?

Vīzas veids
15 darba dienas
Vienreizēja tūrisma vīza
151 EUR

 


Uz augšu

Kazahstānas vīza, Kazahijas vīza  Visa of Republic of Kazakhstan

Kazahu vīza
Dokumenti Kazahijas vīzas sagatavošanai
  • Pase ar trim tukšām lappusēm (pasei jābūt derīgai 3 mēnešus pēc atgriešanās)
  • Aizpildīta anketa (to varat saņemt un aizpildīt uz vietas, mūsu birojā), kurā būs jānorāda mājas adrese un darba vieta
  • Viena fotokartiņa
  • Daudzkārtējai gada komercvīzai nepieciešama iepriekšējā vīza un līgums ar Kazahstānas uzņēmumu (ja nepieciešams, līgumu palīdzam sagatavot)
  • Bērnus līdz 16 gadu vecumam ieraksta vecāku vīzā (15 EUR) + bērna pases kopija
  • Tūrisma vīzas ticamais sagatavošanas laiks ir 7 darba dienas. Par izņēmumiem vaicājiet mums.
  • Komercvīzas noformēšana ietver ielūguma sagatavošanu, pie pamatlaika klāt vēl 5 darba dienas.
  • Tranzītvīzas noformēšanai ir jāuzrāda galveno vīzu tai zemei, kurp persona dodas un braukšanas biļešu kopijas no pilsētas - ceļojuma sākumpunkta līdz galamērķa pilsētai
  • Privātā vīza nozīmē vīzu ar Kazahijas privātpersonas ielūgumu kāda ģimenei svarīga notikuma apmeklējumam


EIROKALKULATORS

1 EUR = 0.702804 LVL

 

Cik maksā Kazahijas vīza?

Vīzas veids

7 - 14 darba dienas

LR nepilsoņi

Tūrisms vienreizējs (līdz 30 dienām)
139 EUR
Tūrisms divkārtējs (līdz 60 d.)
188 EUR
Tūrisms trīskārtējs (līdz 90 d.)
210 EUR
Tūrisms vienreizējs / bērniem
19 EUR
Vienreizējā privātā
58 EUR
Vienreizējs tranzīts
33 EUR
Divkārtējs tranzīts
47 EUR
Komercvīza vienreizēja (līdz 30 dienām)
159 EUR
Komercvīza divkārtēja un trīskārtēja (līdz 60 - 90 dienām)
240 EUR
Komercvīza daudzkārtēja (līdz pusgadam)
305 EUR
Komercvīza daudzkārtēja (līdz 1 gadam)
345 EUR



Uz augšu

Dubaijas vīza, Abu Dabi u.c. Arābu Emirātu vīza Emirātu vīzu informācija

Dubajas vīza, Omānas vīza

Uzmanību! Uz nezināmu laiku ir pārtraukta vīzu sagatavošana LV nepilsoņiem.

Latvijas Republikas pilsoņiem vīzu uz AAE ir iespējams noformēt ielidošanas dienā, lidostā.


 


Uz augšu

Izraēlas vīza Latvijas nepilsonim, Izraēlas valsts vīza Izraēlas vīzu informācija

Israel Visa information

Latvijas pilsoņiem Izraēlas vīza nav vajadzīga.

Izraēlas vīza ir vajadzīga Latvijas nepilsoņiem.

Krievijas un Ukrainas pilsoņiem vīza nav nepieciešama.

Baltkrievijas pilsoņiem vīza ir nepieciešam.

Dokumenti Izraēlas vīzas sagatavošanai, kurus iesniedzat Mundus birojā

Visām vīzām vajadzīgi:

  • Pase ar 3 tukšām lappusēm (pasei jābūt derīgai 6 mēnešus pēc atgriešanās)
  • 1 fotokartiņa 5x5 cm
  • aizpildīta pieteikuma anketa
  • Aviobiļetes rezervācijas apstiprinājums (varam rezervēt birojā)
  • Viesnīcas rezervācijas apstiprinājums (varam rezervēt birojā)
  • Ceļojuma apdrošināšana
  • Izdruka no bankas konta par naudas plūsmu pēdējo 3 mēnešu laikā
  • Izraksts no darba vietas (būs jāuzrāda amats un ieņēmumi, stāžs un paredzētā atvaļinājuma ilgums)
  • Apliecinājums par nekustamajiem īpašumiem (ja tādi pieteicējam pieder)
Dokumenti Izraēlas vīzas sagatavošanai, kurus aizpildāt uz vietas mūsu birojā
    • Anketa (to saņemsiet no mums un aizpildīsiet birojā)

 

Cik maksā Izraēlas vīza?
Vīzas veids
3 darba dienas
1 darba diena
Tūrisma vīza
55 EUR
pēc pieprasījuma

 


Uz augšu

 

Zvaniet: 67217790

Zvaniet: 25443302

Rakstiet: mundus@
mundustravels.com

Ienāciet:
Barona iela 34, Rīga